TECOSMART självhäftande möbelfolie

Produktbeskrivning

Med TECOSMART kan alla kreera sin personliga stil. Från rustik och mysig – med en av de många trämönstren – till läcker och modern – med marmoryta. Om du vill skapa en industiell look så finns cement och olika metallmönster tillgängliga. De vita och svarta färgerna som finns i både klart och matt utförande är tidlösa och passar alla interiörer. TECOSMART har även en funtionell folie till kontor eller barnrum som är skrivbar med filtpenna likt en whiteboard. De olika stenmönstren ger dina möbler, dörrar eller andra ytor ett tufft och trendigt utseende. Till exempel, klassisk med “skiffer” eller hippt och trendigt med “Industry”

Ytan på TECOSMART-folien kan beskrivas som high-tech då den är oförstörbar. Till och med kemikalier som aceton kan inte förstöra ytan på folien. Folien är uv-beständig och bleks inte, även om den utsätts för direkt solljus Temperaturer från -20° C till 80 ° C är inget problem. TECOSMART-folierna är mycket mer robusta än konventionella dekorfolier tack vare dess geniala ytbehandling.

TECOSMART-folier erbjuder inte bara en kreativ variation utan garanterar också extra skydd och andra funtionella fördelar.

Folien är tillverad med en bas av papper. Detta säkerställer att den alltid behåller sin form och inte krymper eller curlar sig. Så du garanteras att den håller under mycket lång tid.

TECOSMART-folierna är enkla att hantera från rullen. Rengör först ytan, applicera folien och jämna till den. De speciella luftkanalerna i adesivet säkerställer en bubbelfiri applicering. Bubblor och luft kan enkelt justeras för hand. Den maximala vidhäftningen uppnås efter 24 timmar. Du kan med lätthet repositionera folien tills dess. När du tröttnat på just detta mönster är folien enkel att ta bort – utan verktyg – och ny folie kan appliceras.

Produktegenskaper

  • Pappersbaserat självhäftande möbelfolie.
  • Många mönster finns att tillgå.
  • Flera mönster med struktur.
  • Krympfritt
  • Enkel att applicera och ta bort utan bubblor
  • Miljövänlig, PVC-fri
  • Lämplig till ytor inomhus av olika slag (inte lämplig till installationer på byggnader utomhus).
  • Robust yta med skydd mot kemikalier enligt DIN 68861, del 1B till 1D och en  ljusbeständighet upp till min. 6 enligt DIN EN ISO 105-B02.
  • Följer alla standarder för möbler

Intresserad? Klicka här för mer information.