Become a part of the new FILMOLUX story

story_six_imageEtt team - fem grundprinciper: Med en nyuppdatering av en företagsidentitet kommer också ansvaret att uppfylla nya förväntningar. En modernare framtoning? Visst, men vad sägs om att vara den bästa möjliga affärspartnern för våra kunder? På FILMOLUX vill vi uppfylla dessa förväntningar. Det är därför vi inte bara har förnyat vårt utseende utan också har återskapat det vi står för. Och så har idén om fem nya vägledande grundprinciper anammats.  

FILMOLUX-grundprinciper

We take care of solutions

På FILMOLUX strävar vi efter utmaningar. När våra kunder står inför ett problem vill vi utnyttja möjligheten. Så istället för att bara arbeta för våra kunder, vill vi arbeta med dem och hitta produkter som är kostnadseffektiva, högkvalitativa och skräddarsydda efter deras behov. Hitta lösningar - det finns i vårt DNA. 

We take care of your uniqueness   

Vi älskar att vara unika. Det är därför det inte finns någon dödtid på FILMOLUX. Vi letar alltid efter trender för att utöka Filmolux-gruppens produktportfölj och hålla den uppdaterad. Vi frågar oss ständigt: "Hur kan våra produkter hjälpa dig att förverkliga unika projekt?" 

Ibland är det bra att sticka ut.

We take care of reliability 

Ibland måste du bara kunna lita på andra. Och vi ser till att du kan räkna med oss. Våra kunders förtroende motiverar oss. Oavsett hur utmanande uppgiften är, accepterar FILMOLUX utmaningen från att hitta skräddarsydda lösningar för dina projekt och ge support på vägen dit. Eftersom vi kan uppnå mycket tillsammans. 

We take care of the environment 

På FILMOLUX är vi övertygade om att planetens öde ligger i våra händer. Vi är medvetna om vårt ansvar för att upprätthålla en levande miljö för kommande generationer. Vi är övertygade om att kvalitet och miljövänlighet går hand i hand och att arbeta med återvunnet material är framtiden för tryckindustrin. Gör en skillnad - är det inte allas ansvar? 

We take care of values

På FILMOLUX delar vi passionen för en bra bok eller om ett speciellt foto. Och så är vi stolta över att kunna erbjuda produkter som har använts i flera år i museer, gallerier, arkiv eller bibliotek. Att ta hand om vad som är värdefullt. Genom att erbjuda produkter som skyddar och reparerar böcker kan vi behålla kunskap och göra dem tillgängliga för kommande generationer. 

 

Den nya FILMOLUX: 
Designad för att inte bara vara den första anhalten för högkvalitativa produkter utan även för pålitliga lösningar. Din framgång är det som driver oss.

Picture_new_CI_story6