We take care of your reliability

Filmolux SE - På FILMOLUX vill vi vara nära våra kunder, lyssna på dem och ta hand om deras behov när det gäller leveranssäkerhet. Av den anledningen är vi alltid redo att möta våra kunders önskemål och kunna erbjuda en 360-graders tjänst. Vår snabbhet och intuition för att tillfredsställa kunden gör oss till ledande inom en mycket konkurrenskraftig sektor. Vi är alltid hands-on!

We take care of your reliability. Det finns i vårt DNA! 

I Pordenone, på PAFF! från 9 december till 24 februari 2019 var Palazzo Arti Fumetto Friuli en utställning som ägnas åt den extraordinära seriekonsten. Utställningen, ledd av den berömda författaren, målaren och illustratören Gradimir Smudja, kallad "från Leonardo till Picasso, en serietidning i konsthistoria", firar hundratals verk av den serbiska konstnären. Utställningen tar dig genom färgernas livlighet och tydlighet, de representerade karaktärernas ironi och den obestridliga passionen för berättelserna, till en metafysisk konstresa inom dess historia och historiens viktigaste konstnärer.

festival header

 

Realistiska bilder mixas med väggarna 

I denna extraordinära resa illustrerad i hjärtat av den komiska världen printades vår Solvoprint Easy Dot Matt omsorgsfullt och hantverksmässigt av DTG Digital Printing i Pordenone, Italien. De såg till att de realistiska bilderna smälter in i väggarna och i utrymmena så att detta tillsammans med illustrationerna blev en integrerad del av utställningen. 

Tack vare foliens opacitet, dess lysande färgåtergivning, den utmärkta mångsidigheten i utskriftsalternativ (lösningsmedel - eko-lösningsmedel, Latex och UV) och mångsidigheten i applikationsmöjligheter, levererade Solvoprint Easy Dot matt folie en fantastisk, kreativ prestanda mellan många illustrationer och konstverk. 

reliability_img1

reliability_img4

Materialvalet har uppnått förväntningarna och de nakna väggarna berikats med realistiska konstnärliga illustrationer av karaktärerna från de viktigaste verken från de största konstnärliga genierna från alla tidsåldrar. Utställningen ger en komisk tolkning som kännetecknas av konstnärens förfinade karaktär, liksom den stora uppmärksamheten på detaljer. 

Easy Dot uppfyller förväntningarna och gör aldrig någon besviken, inte ens i detta specifika fall. Solvoprint Easy Dot-filmer från Filmolux mötte varje utmaning med bravur. Den matta finishen matchade perfekt med de tryckta bilderna av karaktärerna och gav utställningen en magisk atmosfär. 

Tentoonstelling Easy Dot Matt

Kundupplevelser ljuger aldrig! 

DTG Digital Printing samarbetar med olika partners i området, inte bara printföretag och industriföretag utan också med konstgallerier och offentliga institutioner som "Palazzo Arti Fumetto Friuli of Pordenone", ett konstgalleri där utställningar eller bokpresentationer hålls. 

DTG Digital Printing berättar om sina erfarenheter av Filmolux: 

"Vi uppskattar mycket kunskapen och vänligheten hos Filmolux-teamet, vi är också tacksamma för de produktprover som vi alltid får i tid för att utföra ett preliminärt test av materialet och allt utan extra kostnader." 

"Snabba svar på våra frågor och problemlösning är de bästa egenskaperna vi ser i Filmolux. Deras professionalism och reaktivitet för att säkerställa att vår produktion alltid lyckas i tid fungerar enormt till vår fördel. Vi är bara positiva till servicen och tillförlitligheten från Filmolux! " 

Att vara en pålitlig partner som levererar pålitliga produkter är vår prioritet. Att tjäna dina kunders förtroende är därför guld värt. 

"Utställningen var ett krävande men mycket tillfredsställande jobb, delvis tack vare en pålitlig partner som Filmolux som erbjuder bästa möjliga stöd och förstår våra behov när det gäller en så viktig händelse." 

Vår tillförlitlighet enligt andra kunder; 

DB INGEGNERIA DELL'IMMAGINE - Milan 

"Vi uppskattar vårt förhållande till Filmolux, särskilt hjälpsamhet och nytänkande tillsammans med bra lösningar. Naturligtvis är Filmolux engagemang för produktutveckling mycket viktigt för oss, så vi vet att vi använder de mest lämpliga materialen för varje enskilt jobb. " 

PUBBLILASER SRL - Rom 

"Vi har mycket god erfarenhet av Filmolux på grund av deras snabbhet och professionalism. Vi letade nyligen efter ett textilmaterial till en italiensk utställning i renässans. Efter testning av många textilprodukter från olika leverantörer hittade vi den perfekta bakgrundsbelysta textilen efter råd från Filmolux och vi kunde delta i projektet och slutföra vårt arbete. "