We take care of your uniqueness

We take care of your uniquenessVi står aldrig overksamma på Filmolux. Vi letar alltid efter de senaste trenderna på marknaden för att ständigt utöka produktportföljen för Filmolux-gruppen och hålla den uppdaterad. Förutom att vi anser att miljövänlighet är mycket viktigt spelar en aspekt en särskilt stor roll för oss: Våra produkter måste erbjuda dig möjlighet att realisera unika och innovativa projekt så att du kan skilja dig från dina konkurrenter. Varför? Eftersom vi vill se till att du kan vara unik! 

Produktportfölj & produktutveckling 

Vår product management letar alltid efter de bästa produkterna för dina behov världen över. Om vi ​​inte hittar vad vi söker så är det inte ett större problem. Tillsammans med vårt moderföretag Neschen Coating GmbH utvecklar vi vår egen produkt som exakt uppfyller våra kunders krav. 

Neschen-Industrie-Lohnbeschichtung-Header-1903x600px

Vår bästsäljare Easy Dot är ett framgångsrikt resultat av detta. Tack vare den unika prickbindningen av limmet kan denna printvinyl appliceras bubbelfritt mycket snabbt och enkelt, även av icke-professionella. 

1710_Foto_easy_dot_silver_85_beschriftet-300

Global innovation inom golvvinyl 

För ett tag sedan lanserade vi UV Dot print 'n' walk, en vidareutveckling av den välkända Easy Dot-folien. Denna produkt för golvreklam har två unika egenskaper: för det första nämnda prickbindningen av adhesivet och för det andra, de stora tids- och kostnadsbesparingarna i produktionsprocessen eftersom filmen inte längre behöver lamineras. Efter utskrift har produkten till och med en R9-certifiering. 

Företaget Fotoreklam från Berlin har redan mycket goda erfarenheter av UV Dot print 'n' walk. VD Robert Glöckner och hans team hade utmaningen att skriva ut och installera ett gigantiskt golvklistermärke för en tillfällig happening på Telekoms huvudkontor i Berlin. Endast vår UV Dot print 'n' walk erbjöd exakt rätt egenskaper och var därför den produkt som valts för detta jobb. 

Resultatet är imponerande! Den enorma, färgstarka bilden av en väderkvarn var verkligen i blickfånget på evenemanget. 

Gigantische vloersticker als ultieme blikvanger 9

"Ända sedan jag startade min första printstudio i mitt tidigare företag har jag gjort affärer med Filmolux och Neschen", säger Robert Glöckner. "Även nu använder vi produkter från Neschen och Filmolux i våra maskiner. Jag uppskattar mycket den breda produktportföljen som kännetecknas av kvaliteten och den höga innovationsnivån." 

"Tillsammans med Filmolux kan jag lösa alla problem och hittills har vi kunnat realisera unika projekt som vindkraftprojektet. Sist men inte minst säkerställer den vänliga och framför allt professionella kontakten med både inne- och utesälj att vi kontinuerligt uppdateras om de nya och mest överraskande produkterna, som bidrar till en långsiktig affärsrelation. Tillsammans arbetar vi på nya marknader och skapar ständigt unika, avancerade visuella värden. " 

Du frågar vad som driver oss? Dina behov. We take care of your uniqueness!